WK-dagboek 25: Tottenham koploper, ophef om Vida

8 juli 2018, 23:01

Na twee dagen vol heroïsche gevechten stond vandaar weer een rustdag op het programma voor de halvefinalisten. Dus ging de blik op randzaken, uitgeschakelde ploegen en overgebleven statistieken. 

'Waren 25 prachtige dagen'

Wie gaat Meunier vervangen?

Ondanks dat Romelu Lukaku als linksbuiten niet hoefde mee te verdedigen, kwam Thomas Meunier amper in de problemen. Door zijn gele kaart en bijbehorende schorsing is de grote vraag echter wel wie rechtshalf moet gaan spelen. In België vermoeden de meeste analisten dat Nacer Chadli naar rechts gaat en Yannick Carrasco terugkeert op links. Ook de naam van Thorgan Hazard en Toby Alderweireld vallen, maar die eerste is verdedigend niet sterk genoeg en die andere mist juist de aanvallende drang. Een serieuze tactische uitdaging voor Roberto Martínez.

'Knipoog-Kroaat' Vida krijgt waarschuwing van de FIFA

Tottenham Hotspur koploper

Bijzonder onderonsje voor Henry

Voor Thierry Henry wordt de halve finale tussen Frankrijk en België zeer speciaal. Hij is namelijk op het WK werkzaam bij de staf van België en zal dus zo ongeveer als enige Fransman hopen op een Belgische zege. Aan de kant van Frankrijk liet Olivier Giroud al weten dat hij Henry liever bij de Franse staf had gezien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen