Feyenoord veroordeelt bizarre actie van 'fans' tegen Nouri

8 juli 2018, 14:08   Bijgewerkt: 8 juli 2018, 14:17

Tijdens de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen het Zeeuws elftal zouden 'supporters' van de Rotterdammers walgelijke uitingen hebben gedaan aan het adres van Ajacied Abdelhak Nouri. Zondag exact een jaar geleden gebeurde het trieste voorval met de inmiddels 21-jarige Nouri. Feyenoord neemt in een officieel statement afstand van de walgelijke actie.

Dat staat te lezen op de clubsite. 'We hebben gisteren ter plaatse niet gehoord dat er liedjes over Nouri gezongen werden. Het doek heeft er kortstondig gehangen en is daarna verwijderd. Wat de bewuste tekst ('Nouri worden') precies behelst, is ons ook nog niet duidelijk. Maar laat glashelder zijn dat de club elke negatieve verwijzing naar Nouri's vreselijke leed ronduit walgelijk vindt en ten zeerste verwerpt.'

Alle andere Feyenoord-supporters veroordeelden de actie overigens ook. 'We wensen Nouri, zijn familie en Ajax alleen maar alle sterkte toe en gaan ervan uit dat mensen zich in het vervolg onthouden van dit soort wanstaltige uitingen', aldus Feyenoord. Of de actie had te maken met het feit dat het vandaag een jaar geleden gebeurde, is niet bekend. Sinds het ongeval verkeert Nouri in een staat van laag bewustzijn, met weinig perspectief op herstel.

Zo zag het trieste spandoek eruit:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen