Heracles Almelo in tweede oefenwedstrijd onderuit tegen Meppen

8 juli 2018, 16:49

Heracles Almelo heeft de tweede oefenwedstrijd van het seizoen verloren. Zaterdag werd er nog gewonnen van de Almelose selectie (1-7), een dag later was de Duitse derdedivisionist SV Meppen met 2-0 te sterk. Luca Tankulic en Thorben Deters maakten de doelpunten namens de thuisploeg.

De Duitse coach Frank Wurmouth, die tegen de Almelose selectie het enige treffen met amateurs had gepland deze voorbereiding, bracht voor en na de rust een compleet ander team binnen de lijnen. Hoewel Brandley Kuwas al snel een goede kans kreeg op de openingstreffer, waren de Duitsers in Herzlake de bovenliggende partij.

Hoewel Vincent Vermeij na rust de score opende, kwamen de Duitsers voor het eerst op voorsprong. De treffer van Vermeij werd namelijk afgekeurd vanwege buitenspel, terwijl Tankulic vijf minuten later zijn goal wél goed gekeurd zag worden. In de slotfase maakte Thorben Deters vanuit de rebound de tweede van de Duitsers.

Heracles Almelo oefent verder deze campagne nog tegen FC Emmen, Jong Ajax, Sportfreunde Lotte, Preußen Münster, FC Volendam, Almere City, Kasimpasa en Rosenborg onder 20.

Opstellingen:

Voor rust: Blaswich, Droste, Rossmann, Pröpper, Van Hintum; Niemeijer, Van Nieff, Jakubiak; Kuwas, Konings, Peterson

Na rust: Brouwer, Breukers, Sama, Van den Buijs, Van de Berg; Osman, Monteiro, Duarte; Van der Water, Vermeij, Erkilinc