Gisteren gemist: Paulinho weg bij Barça, blessure Haps

9 juli 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op zondag 8 juli.

Feyenoord veroordeelt bizarre actie van 'fans' tegen Nouri

Tijdens de oefenwedstrijd van Feyenoord tegen het Zeeuws elftal zouden 'supporters' van de Rotterdammers walgelijke uitingen hebben gedaan aan het adres van Ajacied Abdelhak Nouri. Zondag exact een jaar geleden gebeurde het trieste voorval met de inmiddels 21-jarige Nouri. Feyenoord neemt in een officieel statement afstand van de walgelijke actie.

RKC Waalwijk heeft beet en stelt Grim aan als hoofdtrainer

RKC Waalwijk heeft eindelijk een nieuwe trainer gevonden: Fred Grim werd tijdens de open dag aangesteld als de nieuwe hoofdcoach. De ervaren trainer tekent een contract voor twee seizoenen in Waalwijk en staat vanaf maandag voor de groep. "We zien er naar uit de komende jaren samen met Fred te bouwen aan de toekomst van onze mooie club en zien in hem hier de ideale trainer voor", aldus algemeen directeur Frank van Mosselveld.

Feyenoord kan bij competitiestart niet beschikken over Haps

Feyenoord moet Ridgeciano Haps enige tijd missen. Een woordvoerder van Feyenoord meldt zondagmiddag aan FOX Sports dat de verdediger lange tijd uit de roulatie is vanwege een blessure. Hij zou in ieder geval de competitiestart aan zich voorbij moeten laten gaan.

Ten Hag hoopt dat Van de Beek en De Jong snel aansluiten

Voor Donny van de Beek, Frenkie de Jong en Siem de Jong wordt het duel met Sturm Graz in de voorronde Champions League een race tegen de klok. Van de Beek kampt sinds het eind van vorig seizoen met een liesblessure en traint voorlopig nog apart.

Paulinho al na één seizoen weer weg bij FC Barcelona

Paulinho gaat FC Barcelona al na één seizoen weer verlaten. De Chinese club Guangzhou Evergrande meldt zondagavond namelijk via de officiële kanalen dat de middenvelder voor één seizoen wordt gehuurd van de Spaanse topclub.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen