Willem II: geen sprake van ernstige vertrouwensbreuk

9 juli 2018, 09:36

Willem II neemt afstand van de berichtgeving van het Brabants Dagblad. De krant schreef zaterdag dat er sprake zou zijn van een ernstige vertrouwensbreuk tussen de Raad van Commissarissen en het stichtingsbestuur van de Tilburgse club. Volgens Willem II is daar geen sprake van, zo staat in een statement. Ook 'de oppositie' tegen algemeen directeur Berry van Gool is volgens Willem II onjuist.

In het verhaal van het BD staat dat de Clubraad van Willem II donderdag een vergadering op het programma had staan. Leden zouden een brief hebben ontvangen met de mededeling dat er sprake zou zijn van een ernstige vertrouwensbreuk tussen de RvC en het stichtingsbestuur. Die bijeenkomst ging niet door en van het voornemen om Van Gool op non-actief te zetten, werd afgezien met als reden om lopende processen niet te schaden. Daarnaast repte de regionale krant van een oppositie tegen Van Gool, aangevoerd door commissaris Roland Hermans en technisch directeur Joris Mathijsen.

'De Raad van Commissarissen en het Stichtingsbestuur betreuren het ten zeerste dat in het artikel van het Brabants Dagblad van zaterdag een onjuiste voorstelling van zaken wordt gegeven. Benadrukt wordt dat van "de oppositie" waarover in het artikel van het Brabants Dagblad wordt gesproken geen sprake is', staat in het gezamenlijke statement van de RvC en het Stichtingsbestuur.

'Het Stichtingsbestuur heeft het handelen van c.q. de relatie met de Raad van Commissarissen ter discussie gesteld. Daarover wordt in verband met het onderling te voeren overleg geen nadere toelichting gegeven. Beide partijen hebben gezamenlijk besloten het vervolgoverleg hierover uit te stellen tot na de transferperiode. Zowel de Raad van Commissarissen als het Stichtingsbestuur spreekt het vertrouwen uit dat na de vakantieperiode de verschillen van inzicht zullen worden opgelost.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen