Slagveer dankbaar: "Soms loopt het niet zoals je wil"

9 juli 2018, 09:53

Het was niet de planning van Luciano Slagveer om dit seizoen voor FC Emmen te spelen. Nadat hij in 2009 de jeugdopleiding van Emmen verliet voor sc Heerenveen was het de bedoeling om telkens iets hogerop te komen. Maar de waarheid is dat Slagveer terug is aan de Meerdijk om zijn carrière een nieuwe boost te geven.

Slagveer trok vorige zomer van Heerenveen naar Lokeren, dat hem meteen verhuurde aan FC Twente. Ook dit seizoen komt de 24-jarige aanvaller niet in de plannen van de Belgische club voor. "Het zegt genoeg dat ik dit seizoen niet eens een voorbereiding heb gedraaid bij Lokeren", aldus Slagveer in het Dagblad van het Noorden. "De trainer die mij haalde werd vorig jaar al na drie wedstrijden ontslagen. Zijn opvolger, die mij toen naar Twente liet vertrekken, zit er nu nog steeds. Ik moest van hem bij het tweede aansluiten. Daar had ik geen trek in."

Voor dit seizoen bood Emmen de oplossing. "Toen ik bij Heerenveen in het eerste kwam, had ik niet verwacht dat ik ooit weer voor Emmen zou spelen. Ja, om mijn loopbaan af te sluiten, misschien. Ik hoopte vooral steeds stapje voor stapje hogerop te komen. Maar soms loopt het niet zoals je wil. Daarom ben ik des te dankbaarder voor deze kans."

Bekijk ook: Overzicht: alle oefenwedstrijden van de Eredivisionisten op een rij

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen