Spoorboekje: rustdagen voorbij, alle ogen gericht op halve finale

10 juli 2018, 07:00   Bijgewerkt: 9 juli 2018, 21:59

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 10 juli.

Wedstrijden

PEC Zwolle - Meppen (18.00 uur)

Het voorbereidingsprogramma van PEC Zwolle is bijzonder druk, want na het duel van afgelopen weekend tegen Dalfsen wordt er alweer geoefend tegen het Duitse Meppen, dat zondag nog van Heracles Almelo won. Het wordt alweer de derde oefenpartij van de ploeg uit Overijssel en meteen de eerste echte test om te kijken waar ze staan.

Alashkert - Celtic (18.00 uur)

De tweede play-offronde in de Champions League staat alweer op de rol. En daarin wil de kampioen van Schotland hoge ogen gooien, mede daarom werd Odsonne Edouard definitief overgenomen van Paris Saint-Germain. Verder komen ook ploegen als Legia Warschau, Malmö FF, HJK Helsinki, Hapoel Be'er Sheva en Sheriff Tiraspol in actie. Het begint allemaal al wat serieuzer te worden wat ploegen betreft in het miljardenbal. 

Frankrijk - België (20.00 uur)

In alle opzichten een beladen ontmoeting tijdens de halve finale van het WK. De twee buurlanden staan tegenover elkaar, waarbij Thierry Henry werkzaam is bij de Belgen. Verder kijken onze zuiderburen, bij afwezigheid van het Nederlands elftal, juist op tegen het Franse team. Een clash van jewelste, waarbij er geen uitgesproken favoriet lijkt. Dat was Frankrijk, maar na de Belgische zege op Brazilië is dat moeilijk meer te zeggen.

Voetbal op tv

19.50 uur: Frankrijk - België, NPO 1, live verslag van halve finale op het WK

21.45 uur: WK Talk, FOX Sports 1, praatprogramma over het WK

21.50 uur: VI Oranje Blijft Thuis, RTL 4, praatprogramma over het WK

22.00 uur: NOS Studio Rusland, NPO 1, praatprogramma over het WK

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen