Gewild Feyenoord-talent Bogarde (16) vertrekt uit Rotterdam

9 juli 2018, 18:12

Het is Feyenoord niet gelukt om Melayro Bogarde voor de club te behouden. Het zestienjarige talent heeft maandag zijn vertrek uit Rotterdam aangekondigd. Waar Bogarde aan de slag gaat, is nog niet bekend. De jonge verdediger wordt in verband gebracht met een vertrek naar clubs als Chelsea, Manchester City en Manchester United.

''Na bijna 10 jaar heb ik besloten Feyenoord te verlaten deze zomer. Ik kijk terug op mijn tijd bij Feyenoord met een gevoel van blijdschap, trots en eer dat ik jarenlang het veld heb mogen betreden in het rood/wit van de club,'' vertelt de jonge speler via Instagram. ''Ik ben de trainers en mijn medespelers dankbaar voor de tijd die ik bij de club heb beleefd. Met enthousiasme kijk ik uit naar mijn volgende avontuur.''

Bogarde, het neefje van oud-prof Winston Bogarde, werd ook gelinkt aan een overstap naar RB Leipzig. Feyenoord hoopte dat de verdediger in Rotterdam zijn eerste profcontract zou tekenen, maar Bogarde heeft zijn zinnen gezet op een vroeg vertrek naar het buitenland.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen