Karsdorp op de weg terug: "Hij is een belangrijke toevoeging"

9 juli 2018, 18:59

Zijn eerste seizoen bij AS Roma liep uit op een enorme deceptie, maar Rick Karsdorp is na een jaar vol blessureleed klaar om weer op het veld te staan. De Romeinen haalden deze zomer al tien nieuwe spelers binnen en Karsdorp kan eigenlijk als elfde versterking beschouwd worden, beseft technisch directeur Monchi.

"Hij is in fysiek opzicht geweldig teruggekomen. Hij wil graag spelen en we kijken ernaar uit om hem zo snel mogelijk op het veld te zijn", aldus Monchi op de clubwebsite. "Hij zit op hetzelfde niveau als zijn teamgenoten, dus hij is voor ons een belangrijke toevoeging. We hebben hem vorig jaar zomer gekocht omdat we veel vertrouwen hebben in zijn mogelijkheden. Door blessures heeft hij jammer genoeg niet gespeeld, maar ik denk dat hij in het nieuwe seizoen nog meer vastberaden is om zichzelf te laten zien."

Een jaar geleden maakte Karsdorp de overstap van Feyenoord naar AS Roma. Door knieproblemen debuteerde hij pas in november voor de Italiaanse topclub. In zijn debuutwedstrijd raakte hij echter opnieuw geblesseerd aan zijn knie, waardoor het seizoen voor hem meteen ten einde was.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen