Martinez beseft: "Hebben een collectieve prestatie nodig"

10 juli 2018, 08:13   Bijgewerkt: 10 juli 2018, 09:47

Het is de dag van de halve finale van het WK voor België. Na de knappe winst op Brazilië moet de ploeg nu zien af te rekenen met Frankrijk. Roberto Martinez begrijpt dat het geen gemakkelijke klus gaat worden.

"We hebben een collectieve prestatie nodig, dat is de sleutel in deze WK-campagne. De sterkte van ons team laat toe dat we het verschil kunnen maken met individuele kwaliteiten", stelt Martinez. "Iedereen draagt bij aan dit team: tegen Frankrijk is Meunier geschorst en we moeten dat als groep opvangen. Iedereen heeft bij ons ook al een basisplaats gehad. De oplossing zit dus in de spelersgroep."

Martinez weet dat België voor het hoogst haalbare moet gaan. "Decompressie is niet mogelijk in de halve finales van het WK. Zeker niet met een tegenstander als Frankrijk. Frankrijk heeft net als Brazilië grote individuele kwaliteiten. Ze hebben enkele absolute topspelers in hun rangen. Je kan niet zomaar het veld oplopen en denken dat het wel los zal lopen. Je kan niet teren op de prestatie tegen Brazilië."

België tegen Frankrijk begint dinsdag om 20.00 uur.

Pak bijna vier keer je inzet als België van Frankrijk wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen