Fortuna heeft beet en legt Moldavische doelman vast

10 juli 2018, 13:12

Fortuna Sittard is druk bezig om de selectie Eredivisie-waardig te maken en heeft in die missie dinsdag een nieuwe stap gezet. De 24-jarige Alexei Koselev komt de gelederen in Limburg voor drie jaar versterken. De Moldavische keeper komt over van CSM Politehnic uit Roemenië.

De twee meter lange keeper speelde vorig seizoen nog op het hoogste niveau in Roemenië en mag het nu in de Eredivisie laten zien. "We hebben Alexei een lange periode intensief bekeken en vanaf de eerste dag ben ik overtuigd van zijn kwaliteiten. Tijdens de eerste ontmoeting zag ik een sterk karakter en daarnaast wilde hij zelf erg graag naar Fortuna Sittard komen", vertelt technisch directeur Mustafa Aztopal. "Ook bezit hij over de nodige ervaring aangezien hij al vele jaren actief is op het hoogste niveau en hij al enkele keren is uitgekomen voor de nationale ploeg van Moldavië. Ik heet Alexei van harte welkom en wens hem veel succes binnen onze Fortuna-familie."

Koselev staat te popelen om het shirt van zijn nieuwe club aan te trekken. "In mijn ogen betekent Fortuna Sittard geluk", spreekt hij poëtisch. "Ik ben dan ook zeer gelukkig met mijn transfer naar deze prachtige club. Ik heb beelden gezien van de fans van Fortuna Sittard en ik ben onder de indruk van de liefde die zij tonen voor de club. Ik ben dan ook ontzettend trots dat ik onderdeel mag zijn van deze mooie familie. Voor mij is het een droom die uitkomt."

Pak bijna vier keer je inzet als België van Frankrijk wint!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen