Ronaldo in open brief: 'Ik vraag iedereen dit te begrijpen'

10 juli 2018, 20:44

Cristiano Ronaldo vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging, en vraagt om begrip voor zijn keuze. Dat schrijft de Portugees in een open brief op de website van Real Madrid. De Madrilenen bevestigden dinsdag dat ze Ronaldo naar Juventus laten gaan.

Negen seizoenen speelde Ronaldo voor de Koninklijke. In die periode won hij vier keer de Champions League, twee keer de Spaanse landstitel, drie keer het WK voor clubs en twee keer de Copa del Rey. Ook werd Ronaldo als speler van Real Madrid vier maal uitgeroepen tot wereldvoetballer van het jaar.

'Deze jaren bij Real Madrid waren de gelukkigste van mijn leven', schrijft Ronaldo. 'Ik ben enorm dankbaar, ik kan iedereen alleen maar bedanken voor de liefde die ik heb ontvangen. Maar ik geloof echter dat het moment is aangebroken voor een nieuwe fase in mijn leven. Daarom heb ik de club gevraagd om mij te laten gaan. Ik volg mijn gevoel en vraag iedereen om dit te begrijpen.'

'De fans waren geweldig in de afgelopen negen jaar. Het was een unieke, geweldig maar ook moeilijke tijd. De verwachtingen bij Real Madrid zijn altijd hoog. Ik zal nooit vergeten dat ik op deze unieke manier van het voetbal heb genoten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen