Gisteren gemist: transfers Cristiano Ronaldo en Mahrez afgerond

11 juli 2018, 00:30   Bijgewerkt: 10 juli 2018, 23:42

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl tijdens het WK al het overige belangrijke nieuws van de dag daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 10 juli.

Cristiano Ronaldo kost Juventus 100 miljoen en tekent voor vier jaar

Aanvaller Cristiano Ronaldo heeft zijn transfer naar Juventus officieel afgerond. De Portugees komt over voor honderd miljoen euro bij Real Madrid en tekent een contract voor vier seizoenen in Turijn. In een [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335391/ronaldo-in-open-brief-ik-vraag-iedereen-om-dit-te-begrijpen/,_blank,open brief] vraagt hij de supporters van De Koninklijke om zijn overstap 'te begrijpen'. "Ik geloof echter dat het moment is aangebroken voor een nieuwe fase in mijn leven", aldus de Juventus-spits. 

Mahrez tekent bij City en levert Leicester City recordbedrag op

Manchester City heeft de transfer van Riyad Mahrez afgerond. De Citizens nemen de 27-jarige Algerijn over van Leicester City, dat nooit eerder zoveel geld ontving voor een speler. De Engelse kampioen van 2016 kan zo'n 67 miljoen euro bijschrijven op de bankrekening. Met deze overgang komt er een einde aan een transfersoap. Ook Arsenal sloeg toe: zij [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/335386/emery-haalt-met-torreira-de-nieuwe-sergio-busquets-naar-arsenal/,_blank,haalden] WK-ganger Lucas Torreira op bij Sampdoria.

Van Ginkel acht maanden uit roulatie door knieoperatie

Marco van Ginkel moet het komende seizoen bijna in zijn geheel aan zich voorbij laten gaan. De middenvelder is geopereerd aan zijn knie, meldt Chelsea dinsdag via de officiële kanalen. Volgens zijn werkgever bedraagt de hersteltijd zo'n acht maanden. Het is zeker niet de eerste keer dat hij kampt met een zware blessure.

Heracles Almelo strikt transfervrije verdediger Van Benthem

Heracles Almelo heeft zich dinsdag versterkt met Jelle van Benthem. De verdediger heeft een contract voor twee seizoenen getekend en komt transfervrij over van FC Twente, waar hij de gezamenlijke jeugdopleiding genoot. Het afgelopen seizoen stond hij buiten de lijnen bij de reserves in Enschede met een blessure.

De Spaanse Supercopa wordt voortaan een enkel duel

In tegenstelling tot wat gebruikelijk was, zal de Spaanse Supercopa tussen FC Barcelona en Sevilla als enkel duel worden gespeeld. In Spanje was het gebruikelijk dat de Supercopa over twee wedstrijden gespeeld werd, maar met die traditie is dus nu gebroken. Dat gebeurt op verzoek van de clubs uit de Primera Division.

Lees ook: WK-dagboek 27: Franse verdedigers maken het verschil en Walker

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen