Willem II haalt nieuwe linksback op in Nieuw-Zeeland

11 juli 2018, 14:00

Willem II heeft aan de andere kant van de wereld versterking gevonden voor de achterhoede. De twintigjarige James McGarry wordt per direct overgenomen van Wellington Phoenix, dat hem transfervrij naar Tilburg ziet vertrekken. Hij tekent voor twee seizoenen, met de optie voor nog twee jaar.

De Nieuw-Zeelander, die ook in het bezig is van een Iers paspoort, speelde sinds 2014 voor de Wellington Phoenix. In 2016 speelde hij op huurbasis een halfjaar voor Wellington United. McGarry is jeugdinternational van Nieuw-Zeeland en wil zich nu in Europa bewijzen. "Ik heb zin om aan de competitie te beginnen", zegt McGarry in het statement van de club. "De sfeer op de club voelt goed, er hangt een goede cultuur en iedereen kan goed met elkaar opschieten. De gesprekken met de trainers waren positief en hun opvatting over het spel past bij me."

Technisch directeur Joris Mathijsen is 'erg blij' met zijn komst. "Het is een talentvolle jongen met een goede mentaliteit. Dit is een kwaliteit van spelers uit Australië en Nieuw-Zeeland. We zijn blij dat hij voor ons kiest om zich verder te ontwikkelen in Europa."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen