Pusic: "Hoop voor de start van competitie op representatief elftal"

11 juli 2018, 16:33   Bijgewerkt: 11 juli 2018, 16:42

Hoewel de competitiestart dichtbij komt voor FC Twente, moeten de Tukkers nog veel werk verzetten op de transfermarkt. De tijd tikt door, maar Marino Pusic hoopt voor het openingsduel met Sparta op een representatief elftal. "Ik weet dat dit niet eenvoudig is en dat we een enorme achterstand hebben", is de trainer van Twente ook realistisch.

"Iedereen weet dat we nog veel stappen moeten maken en dat er nog uitdagingen wachten op transfergebied", vertelt Pusic aan FOX Sports. "We zijn een club, een selectie en een team in opbouw. We starten vanaf nul. Het is nu even afwachten. De tijd tik door, maar ik hoop dat we een representatief elftal kunnen samenstellen voor de start van de competitie."

Pusic werkt momenteel met een mix van het eerste en tweede elftal. Grote afwezige is Oussama Assaidi, die nog herstellende is van een knieblessure die hij in het afgelopen seizoen opliep. "Hij heeft een eigen programma. Hij is de aankomende weken niet inzetbaar en gaat de start van de competitie niet redden."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen