Kane na Engelse uitschakeling: "Dit doet écht heel veel pijn"

11 juli 2018, 23:19

De uitschakeling van Engeland deed aanvaller Harry Kane woensdagavond pijn. Héél veel pijn. Toch weigerde de spits om na het duel met alleen maar negativisme te spreken over de prestaties van zijn ploeg. "We speelden goed in het begin én in de verlengingen, maar we misten de kansen om ze defintief te doden in het duel", aldus de captain.

Dat vertelde hij tegenover de BBC. "Het was een geweldige run de laatste wedstrijden, maar het doet echt pijn om te verliezen. Het doet écht pijn", herhaalde hij het teleurgesteld. "We wilden doorgaan met winnen en we dachten dat het genoeg was om door te gaan. Maar het was al met al niet genoeg om finalist te worden."

En dus kwam het welbekende statement Football's coming home niet uit voor Engeland. "Maar toch zijn er heel veel positieve punten dit toernooi. Zeker als je kijkt naar twee jaar geleden. We zijn verder gekomen dan iedereen had verwacht", aldus Kane, die niet precies wist waar het mis ging. "In wedstrijden zoals dit, maken kleine dingen het verschil. De bal wilde er bij ons een paar keer niet in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen