'Ajax en United naderen akkoord over Blind; wachten op witte rook'

12 juli 2018, 07:33

Daley Blind wordt na Dusan Tadic waarschijnlijk de tweede speler die de overstap van de Premier League naar Ajax maakt. De Amsterdammers naderen met Manchester United een akkoord over de transfer van de 28-jarige Oranje-international. Ajax hoopt binnen 48 uur de deal te beklinken.

De hoofdstedelingen willen de transfer snel afronden, want de selectie van Manchester United stapt maandag op het vliegtuig voor een trip door de Verenigde Staten. Blind maakt vooralsnog deel uit van de selectie van de Mancunians, waardoor de trip de overgang zou kunnen vertragen. Er is haast geboden om de transfer af te ronden, daar op 25 juli Ajax de eerste wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen Sturm Graz speelt.

Ajax had aanvankelijk zijn pijlen gericht Lisandro Magallán, maar de Argentijn maakt deze zomer niet de overstap naar de Eredivisie. De Amsterdammers zetten nu vol in op de komst van Blind, die bij United weinig toekomstperspectief heeft. Het is nu wachten op witte rook: slechts een paar obstakels zouden de terugkeer van de verdediger annex middenvelder in de weg staan. In Amsterdam ligt voor Blind een contract voor drie of vier seizoenen klaar.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen