Lovren eist erkenning: "Eén van de beste verdedigers ter wereld"

12 juli 2018, 14:59

Dejan Lovren stond anderhalve maand geleden met Liverpool in de Champions League-finale en plaatste zich woensdag met Kroatië voor de eindstrijd van het WK. Een knappe prestatie, waar volgens de verdediger te weinig waardering voor is. Lovren kreeg dit seizoen veel kritiek te verduren en vindt dat onterecht.

"Men zegt dat ik een zwaar seizoen heb gehad, maar daar ben ik het mee oneens. Ik heb met Liverpool de finale van de Champions League bereikt en nu sta ik met het nationale team in de finale. Ik denk dat men moet ophouden met onzin te verkondigen en moet erkennen dat ik ook één van de beste verdedigers ter wereld ben", aldus een getergde Lovren tegenover beIN Sports.

Na het statement te hebben gemaakt, vertelt Lovren hoeveel het bereiken van de finale voor hem en het land betekent. "Dit is iets wat we nooit zullen vergeten. Mensen huilen en zijn blij in ons land. Dit is historisch. We hebben ons record van twee jaar gebroken. De druk was op onze schouders, nu zullen we nooit vergeten worden."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen