Emery: "De selectie van Arsenal is op dit moment compleet"

12 juli 2018, 20:57

Unai Emery is tevreden over de transferactiviteiten van Arsenal. Deze zomer versterkten de Londenaren zich al met Lucas Torreira (Sampdoria), Matteo Guendouzi (Lorient), Bernd Leno (Bayer Leverkusen), Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund) en Stephan Lichtsteiner (Juventus). Maar daar hoeft het niet per se bij te blijven. "Grote clubs sluiten nooit de deur voor mogelijke versterkingen", aldus Emery.

"Op het moment hebben we onze zaken in orde", zei de opvolger van Arsene Wenger op een persconferentie. "Als zich nog een goede mogelijkheid voordoet, kunnen we ons nog versterken. De club heeft al geweldig werkt verricht. Ik ben daar blij mee. We hebben de spelers gehaald die we nodig hadden. De selectie is op dit moment compleet."

Met Emery aan het roer breekt een nieuwe periode aan voor Arsenal. Voor het eerst in 22 jaar staat er een nieuw gezicht voor de groep. De achterban hoopt onder Emery op meer succes. De laatste landstitel dateert alweer van 2004. "Laten we het stap voor stap bekijken. Voor mij is het belangrijk om het team beter te maken. Nu zij we bezig ons voor te bereiden op de eerste competitiewedstrijd tegen Manchester City."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen