Dumfries voelt zich meteen op zijn plek bij titelhouder PSV

13 juli 2018, 07:49

Denzel Dumfries voelt zich na enkele weken al als een vis in het water bij landskampioen PSV. De rechtsachter wist voor de officiële bevestiging van zijn transfer al dat zijn toekomst in Eindhoven lag en dus kon hij zich instellen op de overgang. "De clubs hadden een tijdje nodig om eruit te komen, maar ik heb er altijd rekening mee gehouden dat het rond zou komen. Ook op vakantie ben ik er niet echt ongerust over geweest."

Dat vertelt hij in het Eindhovens Dagblad. "Ik had van spelers bij Jong Oranje al een beetje gehoord hoe het eraan toe gaat", legt hij uit over zijn nieuwe club. "Het is allemaal net een stapje hoger. Misschien hoor je dat van meer nieuwelingen, maar het is bij PSV weer net wat professioneler. Er is meer begeleidende staf en een aantal jongere talenten die bij de training meedoet, laat zien dat ze ook al op een hoog niveau zitten."

Dat Santiago Arias, zijn directe concurrent, nog niet vertrokken is, baart Dumfries nog geen zorgen. "Gebeurt het, dan gebeurt het. Ik heb er zelf geen invloed op en het lijkt me niet handig om daar dan veel energie in te steken. Je moet focussen op de dingen die je wel kunt beïnvloeden en dat is je eigen prestatie. Niet een eventuele transfer van een collega", vindt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen