Karsdorp laat blessureleed achter zich: "Wil gewoon spelen"

13 juli 2018, 10:39

Rick Karsdorp wil komend seizoen dan toch eindelijk doorbreken bij AS Roma. Na een jaar van veel blessureleed hoopt de rechtsachter veel minuten te maken bij de Romeinen. "Het blessureleed ligt achter me, ik wil het vertrouwen van de club en supporters waarmaken", vertelt hij.

"Ik wil gezien worden als een nieuwe aankoop", legt hij uit tegenover Roma TV. "De voorbereiding gaat voor mij beter dan vorig jaar. Ik wil laten zien, wat ik eerder niet kon laten zien. Het is een genoegen om met de andere spelers te trainen. Het voelt voor mij alsof ik een nieuwe speler ben op de club." Hoewel Rome een flink aantal versterkingen haalde, kwam er geen nieuwe rechtsback naar de hoofdstad van Italië, wat wel weer goed nieuws is voor Karsdorp, die afgelopen seizoen tot één optreden kwam in de Serie A. 

Wel kwam Justin Kluivert over van Ajax, waardoor de Nederlandse enclave weer gegroeid is. "Het is altijd leuk om met landgenoten te spelen. Kluivert is een van mijn kamergenoten en het is prettig om wat woorden te wisselen met elkaar", vertelt Karsdorp, die ook veel heeft aan zijn relatie met Strootman. "Hij heeft zijn ervaringen gedeeld van de blessures die hij heeft gehad. Mede door de gesprekken met hem wil ik niet te veel doelen stelen. Vooral na vorig seizoen wil ik eerst gewoon spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen