Geblesseerde Younes meldt zich op krukken bij Napoli

13 juli 2018, 13:31

Op krukken heeft Amin Younes zich vrijdag gemeld bij Napoli. Hij zou een achillespeesblessure hebben opgelopen toen hij voor zichzelf trainde. De aanvaller staat sinds 1 juli officieel onder contract bij de Italiaanse club, maar of hij ooit minuten gaat maken voor Napoli?

Volgens journalist Ciro Troise zitten de zakelijke begeleiders van Younes vrijdagmiddag met advocaten van Napoli om tafel om de toekomst van de speler te bespreken. Dankzij de transfersoap lijkt die toekomst van Younes in ieder geval niet in Napels te liggen, maar vanwege zijn blessure is hij op dit moment niet interessant voor andere clubs. Onlangs ketste een vertrek naar VfL Wolfsburg nog af.

Younes was in januari al op weg naar Napels, niets leek zijn overgang destijds in de weg te staan. Maar de Duitser zag plotseling af van de transfer. Privéomstandigheden werden genoemd als reden. Younes beweerde zelfs dat hij nooit had getekend bij Napoli. Het laatste half jaar verpieterde hij bij Ajax. Nadat Younes een invalbeurt weigerde, had Erik ten Hag hem niet meer nodig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen