Spoorboekje: dag volledig in het teken van de WK-finale

15 juli 2018, 07:00   Bijgewerkt: 14 juli 2018, 23:01

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op zondag 15 juli.

Nieuws

Blind-transfer afgerond? 

Het heeft er alle schijn van dat Daley Blind gaat terugkeren bij Ajax. De Amsterdammers zijn met Manchester United akkoord over een transfersom en ook de speler wil de transfer graag maken. Is er vandaag al witte rook te zien in Amsterdam? 

Wedstrijden

Heracles - Jong Ajax (14.30  uur)

De enige Eredivisie-club die zondag in actie komt is Heracles. De ploeg uit Almelo neemt het in een oefenwedstrijd op tegen Eerste Divisie-kampioen Jong Ajax. Heracles zal zich willen revancheren voor de nederlaag tegen SV Meppen in het duel met de beloften van de Amsterdammers.

Frankrijk - Kroatië (17.00 uur)

Zondag is het alweer tijd voor de laatste wedstrijd in Rusland: de finale tussen Frankrijk en Kroatië. De Kroaten, die al driemaal in een verlenging door het oog van de naald kropen en een rustdag minder hebben, lijken de underdog te zijn voor dit duel. Kronen de Fransen zich tot wereldkampioen of krijgen we een verrassing en volgt Kroatië Duitsland op?

Voetbal op TV

16.50 uur: Frankrijk - Kroatië, NPO 1, live verslag van de WK-finale

18.45 uur, WK Talk, FOX Sports 1, praatprogramma over het WK

23.00 uur: FOX Sports vandaag, FOX Sports 1, programma met het laatste sportnieuws

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen