PEC overklast Excelsior, Willem II gelijk tegen Gent

14 juli 2018, 16:29

PEC Zwolle heeft zaterdag in een oefenwedstrijd met Excelsior een klinkende 5-0 overwinning geboekt. Zian Flemming was de grote man met drie doelpunten. Ook Willem II speelde een oefenwedstrijd zaterdag. Achter gesloten deuren werd het 1-1 tegen KAA Gent.

PEC Zwolle - Excelsior 5-0

Na elf minuten spelen was het Mike van Duinen die de openingstreffer voor PEC Zwolle binnen wist te koppen. Enkele minuten later verdubbelde Flemming de score. Nog voor rust scoorden Van Duinen en Flemming beiden nogmaals waardoor er bij rust een 4-0 tussenstand op het scorebord stond.

Ook na rust was Excelsior niet bij machte om iets terug te doen. De PEC Zwolle-storm ging iets liggen en dus vielen er minder doelpunten te noteren. Flemming maakte nog wel zijn derde van de wedstrijd en bepaalde zo de eindstand op 5-0.

Willem II - Gent 1-1

Willem II speelde achter gesloten deuren gelijk tegen het Belgische KAA Gent. De Tilburgers kwamen op voorsprong dankzij een doelpunt van Asumah Abubakar. Gent kreeg even later een strafschop toegewezen, waaruit Yuya de gelijkmaker binnenschoot. Daar bleef het ook bij.

Heracles - FC Emmen 1-0

Heracles Almelo speelde zaterdagmiddag tegen promovendus FC Emmen. De thuisploeg boekte een nipte overwinning. Heracles moest wel in het zadel worden geholpen. Een benutte strafschop van Reuven Niemeijer betekende de enige treffer van de wedstrijd.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen