Mbappé ambitieus na titel: "Ik wil geen passant zijn"

15 juli 2018, 21:26   Bijgewerkt: 15 juli 2018, 21:46

Kylian Mbappé is zeer gelukkig met de Franse wereldtitel, maar tegelijkertijd heeft hij nog veel meer ambities. Het negentienjarige talent wil zijn goede prestaties doorzetten en stelt dat hij de komende jaren nog veel beter kan worden.

Mbappé kan persoonlijk terugkijken op een goed WK. Hij was met vier doelpunten belangrijk voor Frankrijk en werd uitgeroepen tot het grootste talent op het toernooi in Rusland. "Ik ben zeer gelukkig. Voor het WK heb ik mijn ambities al bekend gemaakt. Het is een lange weg geweest, maar uiteindelijk was het het allemaal waard. Ik ben blij dat we onze supporters gelukkig hebben kunnen maken", zegt hij in gesprek met het Franse TF1.

De aanvaller van Paris Saint-Germain was trefzeker in de WK-finale en was daardoor de eerste tiener sinds Pelé in 1958 die in een WK-finale scoorde. "Ik wil niet zomaar een passant zijn. Ik wil nog beter worden, maar wereldkampioen worden is zeker een goed begin. We hebben dit seizoen allemaal heel hard gewerkt en nu is het tijd om feest te gaan vieren", besloot een ambitieuze Mbappé.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen