Ziyech hoeft niet per se weg bij Ajax: "Zal altijd alles geven"

16 juli 2018, 07:32

De transfer van Hakim Ziyech naar AS Roma lijkt van de baan, maar dat betekent zeker niet dat de middenvelder gedesillusioneerd is. De Ajacied sloot na een vakantie van elf dagen alweer aan om belangrijk te zijn voor de Amsterdammers in de voorronde van de Champions League. "Ik vind het heel fijn om weer bij Ajax te zijn. Het is altijd leuk om weer te voetballen. Ik heb ook helemaal geen afscheid genomen van de club."

Dat vertelt Ziyech in gesprek met de NOS. Hoewel hij op zeker op weg leek naar de uitgang in Amsterdam, is de kans zeker aanwezig dat hij ook komend seizoen nog in de selectie van Erik ten Hag speelt. "Ik heb mijn wens uitgesproken, dat is het enige wat ik heb gedaan. Ik ben niet op de zaken vooruitgelopen. Ik zal altijd alles voor Ajax geven. En als ik niet weg ben, speel ik gewoon de Champions League-wedstrijden. Ik maak me er totaal niet druk om. Ik ben nu hier en ik richt me op Ajax."

Eind vorig seizoen sprak de middenvelder de wens uit om na twee seizoenen de weg omhoog in te zetten: AS Roma was bovenmatig geïnteresseerd. Ook was zijn relatie met een deel van het publiek niet altijd geweldig: Ziyech werd regelmatig uitgefloten in de ArenA. Het overgrote deel liet overigens wel weten de spelbepaler te steunen en koos hem tot Ajacied van het jaar. Mogelijk kan hij dat ook komend seizoen worden en blijft hij bij Ajax.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen