Spoorboekje: voorrondes Europa League, topper in China

17 juli 2018, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op dinsdag 17 juli.

Wedstrijden

Shanghai SIPG - Shandong Luneng (12.35 uur)

Een absolute topper in China. De nummer één gaat op bezoek bij de nummer twee. Beide teams hebben na elf wedstrijden 23 punten verzameld. Het is niet alleen een ontmoeting tussen twee topploegen, het is ook het duel tussen Graziano Pellé en Hulk. Diego Tardelli is ploeggenoot van Pellé en komt ook in actie. Welke ploeg pakt de koppositie in China?

Shkupi - Glasgow Rangers (17.55 uur)

Vorig seizoen blameerde Glasgow Rangers zich in de voorronde van de Europa League tegen het nietige Progres Niederkorn. Ook toen werd het eerste duel gewonnen (0-1), net als dit jaar lukte tegen Shkupi. Aan Steven Gerrard de taak om te voorkomen dat er na een overwinning in het eerste duel van de eerste voorronde wederom een blamage plaatsvindt. 

PEC Zwolle - RKC Waalwijk (19.00 uur)

PEC Zwolle heeft een zeer fanatiek oefenprogramma, want het treffen met RKC Waalwijk is al het zesde oefenduel van de ploeg van John van 't Schip. Daarmee is het een van de meest actieve Eredivisionisten tot dusver. Tegen Excelsior (5-0) speelden ze heel sterk en liep het middenveld als een trein. Hoe gaat dat zijn tegen de ploeg van Fred Grim? 

Voetbal op tv

19.30 uur: FOX Sports vandaag, FOX Sports 1, programma met de laatste voetbalnieuwtjes

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen