Van Bommel wil PSV-selectie graag bijeen houden

16 juli 2018, 08:11   Bijgewerkt: 16 juli 2018, 09:43

Mark van Bommel wil de selectie van PSV ten koste van veel bij elkaar houden. Alleen een vertrek van Santiago Arias (van wie Denzel Dumfries de opvolger is) ligt in de lijn der verwachting, maar van alle anderen hoopt de oefenmeester dat ze blijven. Ook van de veelbesproken WK-ganger Hirving Lozano én Jeroen Zoet, de doelman die al meermaals heeft aangegeven wel open te staan voor een stap omhoog.

"Wij willen de Champions League in en gaan daar alles aan doen", legt Van Bommel uit tegenover het Eindhovens Dagblad. "Onze doelstelling is om de huidige spelersgroep te behouden en er komen jonge kerels aan die kwaliteit hebben." Mochten clubs veertig of zelfs vijftig miljoen euro over hebben voor de Mexicaan Lozano, durft PSV dergelijke biedingen af te wijzen.

Ook met de contractverlenging van Luuk de Jong is de coach zeer tevreden. Hij hoopt dat met Zoet hetzelfde gebeurt. "Hij is erg belangrijk voor onze ploeg", aldus de coach, die stevig baalt van het feit dat de transfermarkt tot 31 augustus open is. "Dat is ongelooflijk. Het slaat helemaal nergens op, die lange transferperiode. Dan heb je al drie competitiewedstrijden gespeeld en kan er nog van alles gebeuren. De KNVB moet in dit dossier de leiding nemen. Waarom zeggen wij niet dat transfers na het begin van de competitie niet meer mogelijk zijn?", vraagt hij zich af. Als het aan Van Bommel ligt, blijft PSV echter ook in de laatste weken bijeen.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen