Nieuw middenveld van PEC Zwolle loopt vooralsnog als een trein

16 juli 2018, 11:05

Zian Flemming, Gustavo Hamer en Clint Leemans vormen het gloednieuwe middenveld van PEC Zwolle. Afgelopen weekend stonden ze voor het eerst met z'n drieën op het veld en werd Excelsior weggevaagd (5-0). "We zijn nieuwe jongens, maar weten elkaar goed te vinden", stelt Flemming, die deze zomer overkwam van Ajax.

Mustafa Saymak is vertrokken uit Overijssel, terwijl Ryan Thomas en Rick Dekker nog geblesseerd waren. Als zij ook terugkeren, heeft trainer John van 't Schip opties te over. Zeker omdat Erik Bakker ook nog een stand-in is. "Dit kan wel gaan klikken. Hopelijk kunnen we dat uitbouwen. Al wil ik mij niet blind staren op de 5-0, want Excelsior was niet echt in goeden doen", vond Van het Schip tegenover De Stentor over het oefenduel.

Vooralsnog loopt de voorbereiding erg soepel voor PEC Zwolle, alleen van SV Meppen werd verloren. Naast de nieuwe drie middenvelders weren ook Vito van Crooij, Mike van Duinen, Kenneth Paal, Darryl Lachman en Denis Genreau vastgelegd door de Eredivisionist. Daarmee lijken ze een uitstekende slag te slaan op de transfermarkt, zeker omdat parel Thomas ook nog altijd niet verkocht is. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen