FC Utrecht wint nipt van Russisch Arsenal Tula

16 juli 2018, 21:13

FC Utrecht heeft maandag een overwinning geboekt in de oefenwedstrijd tegen Arsenal Tula. De Russiche club werd met 2-1 verslagen. Arsenal Tula kwam nog wel op voorsprong, maar de Domstedelingen gingen er uiteindelijk toch met de zege vandoor.

Eerder in deze voorbereiding speelde Vitesse al tegen Arsenal Tula. Toen eindigde de wedstrijd in 2-2. Tegen FC Utrecht kregen de Russen na twintig minuten spelen een strafschop toegekend. Sergey Tkachev was vervolgens vanaf elf meter trefzeker. 

Acht minuten later kwam Utrecht alweer langszij. Simon Gustafson tekende voor de 1-1. In de tweede helft scoorden de Nederlanders vervolgens nogmaals. Simon Makienok zette de 2-1 op het scorebord en daar bleef het uiteindelijk ook bij.

De Graafschap - PAOK Saloniki 1-2

De Graafschap ging maandagmiddag onderuit in een oefenduel met PAOK Saloniki. Achter gesloten deuren werd het 1-2 voor de Grieken. De Superboeren kwam wel eerst op voorsprong. Na 32 minuten spelen tekende Jordy Thomassen voor de openingstreffer. 

PAOK stelde echter snel weer orde op zaken en dankzij doelpunten van Matos en Prijovic gingen de bezoekers met een 1-2 voorsprong de rust in. In de tweede helft werd vervolgens niet mee

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen