Amrabat blij met Al-Nassr: "Het Ajax van Saoedi-Arabië"

16 juli 2018, 22:18   Bijgewerkt: 16 juli 2018, 22:39

Nordin Amrabat speelde op het WK als rechtsbuiten van Marokko en deed dat zeer behoorlijk. Het nieuws van zijn transfer naar Al-Nassr maandag kwam dan ook als een verrassing. Toch zegt hij dat de keuze voor een club in Saoedi-Arabië een bewust is geweest.

Volgens Amrabat had hij meerdere opties. "Ik heb hier met volle overgave getekend. Ik had opties in Spanje, Turkije, Qatar en Dubai, maar met Al-Nassr ga ik om de titel spelen. Dit is echt een heel grote club, een beetje het Ajax van Saoedi-Arabië. Er zitten hier regelmatig 60.000 fans op de tribune en de nieuwe president is begonnen aan een mooi project. Ze willen echt iets neerzetten, er staat hier iets moois te gebeuren", legt hij uit aan Voetbal International.

Amrabat stelt wel dat hij ooit graag weer terug wil keren in Europa. "Het is niet zo dat ik bewust vertrek uit Europa. Ik heb hier voor drie jaar getekend, maar we zullen zien wat er gebeurt.  Maar nu kom ik bij een club waar ik in principe alles ga spelen en dat is belangrijk met het oog op de nationale ploeg. Marokko is voor mij het belangrijkst", stelt hij.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen