Spoorboekje: PSV treft Galatasaray, Heerenveen tegen Twente

18 juli 2018, 14:16

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op woensdag 18 juli.

Wedstrijden

Fulham - Fenerbahçe (17.00 uur)

Phillip Cocu staat vanmiddag voor zijn derde oefenwedstrijd met Fenerbahçe. Na een gelijkspel tegen Istanbulspor (1-1) en een nederlaag tegen Lausanne Sport (2-1) wacht nu Fulham in het Franse Thonon-les-Bains. Fulham keerde het afgelopen seizoen weer terug naar de Premier League.

PSV - Galatasaray (19.00 uur)

Ook voor PSV staat vandaag het derde oefenduel van de voorbereiding op het programma. De landskampioen neemt het in op tegen de kampioen van Turkije: Galatasaray. Het duel met de Turken is de laatste van het trainingskamp in Zwitserland. PSV wacht nog op de eerste zege van de voorbereiding. De Eindhovenaren verloren eerder van Anderlecht (5-3) en kwamen tegen Xamax niet verder dan een gelijkspel (1-1).

SC Heerenveen - FC Twente (19.00 uur)

Voorheen een mooi Eredivisie-affiche, in 2009 zelfs de bekerfinale, maar vanavond is sc Heerenveen - FC Twente niet meer dan een oefenduel. Voor Heerenveen is het de tweede serieuze test. Na wedstrijden tegen drie amateurclubs speelde Heerenveen vorige week tegen Borussia Mönchengladbach onder 23 (3-3). Twente oefent voor het eerst tegen een serieuze tegenstander, later volgen er voor de Tukkers nog duels met FC Emmen en VVV-Venlo.

Voetbal op tv

18.45 uur: PSV - Galatasaray, FOX Sports 1, live verslag van de oefenwedstrijd

23.00 uur: FOX Sports Vandaag, FOX Sports 1, programma met de laatste voetbalnieuwtjes

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen