Jenner keert als techniektrainer terug bij AZ: "Geweldig gevoel"

17 juli 2018, 15:12

Julian Jenner (34) keert als techniektrainer terug bij AZ. De gestopte prof (op archiefbeeld) liep het afgelopen seizoen al stage bij de club uit Alkmaar, die hij ook als speler diende. Hij assisteerde Kenneth Goudmijn bij AZ onder 16. Jenner tekende dinsdag een contract tot medio 2019. 

"Mijn stagejaar heb ik met het kampioenschap van onder 16 mogen afsluiten", zegt Jenner op de website van AZ. "Het is een geweldig gevoel om nu officieel bij mijn oude club terug te keren. Dat voelt als thuiskomen. Ik heb zin om aan de slag te gaan."

In zijn actieve carrière als speler kwam Jenner uit voor NAC Breda, AZ, Vitesse, Rot Weiss Ahlen, Ferencvaros, Diosgyori en Notts County. Jenner hing in 2016 zijn voetbalschoenen aan de wilgen. "Julian heeft veel ervaring opgedaan als profvoetballer", aldus hoofd jeugdopleiding Paul Brandenburg. "Daarnaast heeft hij het afgelopen seizoen een goede indruk achtergelaten als assistent-trainer. Julian heeft een eigen voetbalschool en is zeer technisch onderlegd. Met een vaste techniektrainer hopen we nog betere spelers af te leveren."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen