Insigne vreest Ronaldo niet: "Ancelotti de beste aankoop"

17 juli 2018, 16:10   Bijgewerkt: 17 juli 2018, 16:29

De fans van Juventus zullen uitkijken naar het komende seizoen vanwege aanwinst Cristiano Ronaldo. Volgens Lorenzo Insigne zal Napoli de grootste uitdager van Juventus worden in de strijd om het landskampioenschap. Hij denkt dat de komst van trainer Carlo Ancelotti het verschil gaat maken.

Insigne verwacht dat Ronaldo zich wel aan zal moeten passen aan de Italiaanse competitie. "Ik heet hem welkom, maar ik ben ook benieuwd hoe hij zich aan gaat passen aan de Serie A. Italiaanse defensies zijn heel stug, hoewel hij tegen Juventus in de Champions League ook altijd goed was", zegt Insigne in gesprek met Gazzetta dello Sport "We zullen het gaan zien in een competitie die langer duurt."

Napoli hoop komend seizoen de titelstrijd aan te gaan met Juventus en Insigne verwacht dat dat ook zeker zal lukken. "Wij zijn de grootste uitdager van Juventus, omdat Ancelotti onze beste aankoop is. We hebben al een zeer sterke groep en de club en de trainer weten waar we ons nog kunnen versterken. Ik ben ervan overtuigd dat we onder hem zeer veel successen gaan boeken", klinkt het vol vertrouwen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen