Bolt krijgt kans in Australië: "Geen voorkeursbehandeling"

17 juli 2018, 17:07   Bijgewerkt: 17 juli 2018, 17:34

Eerder op dinsdag werd al bekend dat het Australische Central Coast Mariners in gesprek is met Usain Bolt over een mogelijke loopbaan als profvoetballer. De Jamaicaan zal een trainingsstage gaan doen bij de club en daarna wordt een besluit genomen, zegt Mariners-directeur Shaun Mielekamp.

Volgens Mielekamp krijgt Bolt geen voorkeursbehandeling bij de club en wordt hij gewoon aan dezelfde tests onderworpen als alle andere proefspelers. "Hij kan hier komen en een stage doen. Als hij niet goed genoeg is, dan geef ik hem feedback over hoe hij zich nog kan verbeteren. Als hij wel goed is, dan is dat geweldig. We gaan nu bekijken wat we gaan doen als hij de testdagen goed doorloopt, maar ook wat we gaan doen als hij het niet haalt", zegt hij tegen a-league.com

Mielekamp beseft zich ook wat het zal betekenen als Bolt daadwerkelijk in Australië gaat spelen. "We zijn al benaderd door internationale sponsoren. Ik weet ook zeker dat het stadion uitverkocht zal zijn. Als Bolt goed is en zijn eerste goal voor ons gaat maken, dat is het moment waarop iedereen zit te wachten. Dat wil iedereen zien. We hopen dat het de realiteit zal worden", aldus de directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen