Heracles zet Darri uit selectie vanwege vertrekwens

17 juli 2018, 17:48

Brahim Darri is uit de selectie van Heracles Almelo gezet, zo meldt de club dinsdag via de officiële kanalen. De aanvaller heeft te kennen gegeven dat hij wil vertrekken bij de club en zal daarom niet meer meetrainen. Het is voor de tweede keer dat Darri uit de selectie wordt gezet.

Technisch Manager Mark-Jan Fledderus stelt dat Darri te veel bezig is met een transfer. "Brahim heeft te kennen gegeven dat hij bij Heracles Almelo wil vertrekken en dat hij in zijn hoofd bezig is met andere clubs. In onze ogen beïnvloedde het zijn gedrag en had dat zijn weerslag op het teamproces. Wij willen alleen werken met spelers die zich honderd procent inzetten voor onze club, ongeacht de situatie. Daarom is besloten Brahim Darri voorlopig geen onderdeel uit te laten maken van de groep", legt hij uit.

De 23-jarige Darri werd in januari ook al eens uit de selectie gezet. Destijds kreeg hij een disciplinaire schorsing vanwege "ontoelaatbaar gedrag" tijdens een training. De aanvaller is nog in het bezit van een jaarcontract bij de club uit Almelo.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen