Luckassen vol vertrouwen bij PSV, ondanks zijn 'valse start'

18 juli 2018, 08:51

Hoewel de overstap van Derrick Luckassen naar PSV nog niet geweldig uitpakte, heeft de multifunctionele verdediger veel vertrouwen in komend seizoen. Al was het alleen al omdat hij van het zitten op de bank niet bepaald blij wordt. "Het vrat aan me. Ik werd er niet goed van, maar ik denk dat voor een sportman ook heel normaal is. Toch ben ik blijven knokken. Nog zo'n jaar trek ik eigenlijk niet meer. "

Dat vertelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. Volgens hem heeft dat overigens niets te maken met de club of het team. "Maar het is voor mijn eigen ontwikkeling als speler slecht. Ik werk eraan om straks wel in de basis te staan. Bij AZ heb ik ook ooit zo'n periode meegemaakt en ik kwam er sterker uit."

Ook trainer Phillip Cocu neemt hij niets kwalijk over de keuzes die hij vorig jaar maakte. Toch is hij blij dat iedereen onder diens opvolger Mark van Bommel weer op nul begint. Luckassen trainde de hele zomer door om fit aan het nieuwe seizoen in Eindhoven te beginnen.

"Zelf vind ik dat ik goed genoeg ben om bij PSV in de basis te spelen en daarna denk ik ooit de stap naar het buitenland te maken. Geef me een jaar de kans en je zal zien dat het goedkomt", is hij verzekerd. Hij doet en laat er in elk geval alles voor. "Ik heb de hele zomer doorgetraind en mijn lichaam in conditie gehouden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen