Zaakwaarnemer: "Younes steeds gemotiveerder voor Napoli"

18 juli 2018, 14:46   Bijgewerkt: 18 juli 2018, 14:51

Volgens zijn zaakwaarnemer is Amin Younes gemotiveerd om voor Napoli aan de slag te gaan, wanneer de Duitser hersteld is van zijn achillespeesblessure. De oud-Ajacied voegde zich vorige week bij de club uit Napels, maar heeft nog een half jaar nodig voor zijn revalidatie.

"Zijn herstel is begonnen", zegt belangenbehartiger Nicola Innocentin tegen Radio Crc. "Hij raakt gemotiveerder nu hij de sfeer vanuit de kleedkamer meekrijgt. Wij hopen dat hij zo snel mogelijk herstelt. Amin is blij. Om contact te hebben met een coach als Carlo Ancelotti is een andere motivatie, hoewel hij het duidelijk moeilijk heeft met zijn blessure. De komst van Ancelotti motiveerde hem zich aan te sluiten bij Napoli."

Younes en Napoli gaan met elkaar evalueren als de Duitser hersteld is. In januari zou Younes al verkassen naar Napoli, maar trok hij de stekker uit de deal. Na veel gesteggel leek de aanvaller alweer bij Napoli te vertrekken, zonder voor de club te hebben gespeelde. Zijn blessure heeft de situatie weer veranderd. "Ik denk dat Napoli hem heeft gekocht om hem te gebruiken", aldus Innocentin.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen