Real-voorzitter Pérez doet beloftes: "Club was nog nooit zo rijk"

18 juli 2018, 18:05

In de periode dat Eden Hazard en Thibaut Courtois hevig worden gelinkt aan Real Madrid heeft voorzitter Florentino Pérez mooie beloftes gedaan aan zijn supporters. Tijdens de presentatie van rechtsback Álvaro Odriozola beloofde de preses weer grote aankopen in de Spaanse hoofdstad. "De club is nog nooit zo rijk geweest."

En dat is niet geheel gek, want de afgelopen seizoenen hield Pérez voor zijn doen de hand aardig op de knip. Aanwinsten van het kaliber en de prijs van James Rodríguez, Gareth Bale of Cristiano Ronaldo werden de afgelopen jaren wat minder gedaan. De club investeerde meer in jongere talenten, bijzonder voor de immer ambitieuze Pérez, die geld uitgaf alsof het niet van hem was.

"We hebben financiële daadkracht en de steun van miljoenen fans. Niemand hoeft eraan te twijfelen dat we de komende tijd prijzen willen blijven winnen", aldus de voorzitter tijdens de presentatie. "We moeten ons versterken voor het heden en de toekomst. We hebben al een geweldige ploeg, maar zullen ook nog geweldige spelers halen."

Mogelijk doelt Pérez op de komst van Hazard en Courtois: het Chelsea-duo wordt al enkele weken in verband gebracht met De Koninklijke. "We zijn Real Madrid en we willen altijd meer", aldus Pérez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen