Knieblessure Oxlade-Chamberlain houdt hem seizoen aan de kant

18 juli 2018, 19:11

Bijzonder slecht nieuws voor Alex Oxlade-Chamberlain: de knieblessure die hij opliep in de halve finale van de Champions League is veel zwaarder dan eerder gecomunniceerd door Liverpool. De middenvelder komt vermoedelijk heel komend seizoen niet in actie voor The Reds. "Als hij nog wel minuten kan maken, is het een bonus", aldus manager Jürgen Klopp.

Daarmee is de diagnose een stuk erger dan eerder gecomunniceerd werd. "Maar we wisten dit al vanaf de eerste dag, maar wilden het nog niet naar buiten brengen", legt de oefenmeester uit via de officiële kanalen. Er is zo lang gewacht om geen onrust te krijgen binnen de club, terwijl de Champions League-finale nog gespeeld moest worden.

"Het is typerend voor OX dat hij niet wilde dat het nieuws het einde van afgelopen seizoen zou overschaduwen. De operatie is goed gegaan en zijn herstel verloopt voorspoedig. Maar het duurt nog lang: als hij dit seizoen nog speelt, dan is het een bonus", aldus Klopp over een van de sterkhouders van afgelopen seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen