Molenaar bouwt op spelers met karakter bij 'Ground Zero' Roda JC

19 juli 2018, 10:34

Robert Molenaar is druk bezig met het opbouwen van een nieuw team bij Roda JC. Met de beperktere financiële mogelijkheden kijkt de coach meer dan ooit naar het karakter van zijn team. "Als de spelers het juiste gedrag en karakter vertonen buiten het veld, dan is dat ook te zien binnen de lijnen", is zijn opvatting.

Dat vertelt hij tegenover De Limburger. Op die manier moet de coach bouwen aan een nieuw elftal. "De situatie bij Roda is net Ground Zero. De club moet helemaal worden opgebouwd", legt hij uit. "We moeten anders denken. Fans en sponsors krijg je makkelijker aan boord als de resultaten goed zijn. Maar we zitten nu echt tot op het bot. Ongeacht de resultaten hebben we nood aan onvoorwaardelijke steun. Dáár is de club bij gebaat."

Een voorbeeld voor het harde werken is Daryl Werker. Hij wordt dan ook waarschijnlijk de nieuwe aanvoerder van de Limburgers. "Hij is wel een voorbeeld voor anderen qua gedrag. Hij zal altijd alles geven en nooit laat hij het afweten. Hij loopt liever de gaten van anderen dicht, dan dat hij meteen staat te schreeuwen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen