Routinier Brama draagt de aanvoerdersband bij FC Twente

19 juli 2018, 13:29

Wout Brama keerde woensdagavond terug in het wedstrijdshirt van FC Twente. De ervaren middenvelder droeg tegen sc Heerenveen meteen de aanvoerdersband. Hij moet komend seizoen de leider worden van de Tukkers in de Eerste Divisie. "Het voelt goed om mijn eerste minuten weer te hebben gemaakt."

Dat vertelt hij op de clubsite. Eindelijk is Brama weer helemaal fit, om ook in de eerste wedstrijden van toegevoegde waarde te zijn. "We hebben een jonge ploeg en ik wil die jongens graag wegwijs maken als ze er naar vragen. Die leidersrol moet zich op een natuurlijke manier gaan ontwikkelen en wellicht dat andere jongens ook opstaan om de ploeg op sleeptouw te nemen", vertelt hij over de aanvoerdersband.

Met Brama in de ploeg hield FC Twente de Eredivisionist sc Heerenveen op een prima gelijkspel. Sterker nog: tot de laatste minuten stonden de Tukkers zelfs voor. "Het is altijd moeilijk om dit soort wedstrijden in de voorbereiding in te schatten, teams spelen in verschillende opstellingen en de ene ploeg heeft zwaarder getraind dan de ander. Desondanks is dit voor ons een nuttige wedstrijd geweest. Er zijn natuurlijk nog genoeg verbeterpunten en we zijn ook nog niet op volle sterkte."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen