Eiting: "Staan er goed voor richting het duel met Sturm Graz"

19 juli 2018, 18:20   Bijgewerkt: 19 juli 2018, 18:44

Ajax speelde donderdagmiddag een oefenwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers tijdens het trainingskamp in Engeland. De Amsterdammers speelden teleurstellend met 1-1 gelijk. Volgens Carel Eiting was het echter wel een leerzame wedstrijd.

"Het was een leerzame wedstrijd na een zware trainingsweek. Uiteindelijk wil je graag zien hoe je ervoor staat in de laatste wedstrijd voor je tegen Sturm Graz moet", blikt Eiting terug in gesprek met Ajax TV. "Ik denk dat we redelijk fit zijn. Voor mijn gevoel staan we er goed voor. We hopen dat iedereen fit is, maar dat moeten we rustig afwachten."

Wat de basisopstelling gaat worden in het duel in de voorronde van de Champions League is nog niet duidelijk. "Iedereen moet zorgen dat hij er klaar voor is om te spelen. Of ik me deze voorbereiding heb laten zien? Uiteindelijk ben je nooit helemaal tevreden. Het kan altijd beter. Maar ik heb denk ik wel een paar goede wedstrijden gespeeld. Ik heb stappen kunnen maken en daar ben ik heel blij mee. Volgens mij heeft iedereen ook wel zin in de wedstrijd tegen Sturm Graz", aldus Eiting.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen