Ibrahimovic: "Was er niet klaar voor om die Zlatan te zijn"

20 juli 2018, 15:53   Bijgewerkt: 20 juli 2018, 16:18

Zlatan Ibrahimovic is blij dat hij nog altijd professioneel voetballer is. De aanvaller, die inmiddels voor LA Galaxy speelt, vreesde na zijn zware knieblessure even voor het einde van zijn loopbaan. In de Verenigde Staten speelt hij echter inmiddels weer als vanouds.

In april 2017 liep Ibrahimovic een zware knieblessure op. In december maakte hij na een maandenlange revalidatieperiode zijn rentree, maar heel goed verliep dat niet. "Je kunt er in je hoofd dan wel klaar voor zijn, maar mijn knie was dat nog niet. Ik wist dat ik nog niet genoeg hersteld was. United had een Zlatan van voor de blessure, maar ik was er nog niet klaar voor om weer die Zlatan te zijn", legt de Zweed uit in gesprek met de BBC.

"Ik werd voor veel wedstrijden wel geselecteerd, maar ik heb de manager eerlijk gezegd dat ik er niet klaar voor was. Ik wilde hem niet teleurstellen.", vervolgt Ibrahimovic, die blij is om weer op het veld te staan. "Ik heb acht maanden lang gewerkt voor twintig minuten speeltijd, maar het was het helemaal waard."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen