Selectie De Graafschap mag stappen: "Krijgen mijn auto mee"

20 juli 2018, 22:17   Bijgewerkt: 20 juli 2018, 22:28

De Graafschap-trainer Henk de Jong vindt dat de selectie van De Graafschap wel een belonging verdiend heeft na de 0-3 zege op SC Cambuur vrijdagmiddag. Het duel, dat voor de promovendus afgewerkt werd tijdens het trainingskamp in Epe, werd zonder publiek afgewerkt.

Volgens De Jong houdt iedereen een positief gevoel over aan het trainingskamp. "We doen alles samen, daar gaat echt wel iets ontstaan. Als je het dan zo goed afsluit, is het trainingskamp fantastisch. Dit vergeet je het hele jaar niet mee", aldus de trainer op de clubwebsite. "Nu mogen die jongens op stap met z'n allen. Daar hebben ze de hele week al zin in. Maar ik heb van tevoren wel gezegd: je moet kwaliteit leveren. Je moet geen seconde hoeven zeuren als trainer. En nu mogen ze."

Dat de trainer vertrouwen heeft in zijn team blijkt wel uit de volgende uitspraak. "Ik ga niet mee, ik zie ze morgenochtend wel. Ik doe de oren dicht. Ze krijgen mijn auto mee als taxi. Wie dan moet rijden? Eén van de Marokkaanse jongens, die mogen niet in de kroeg komen. Die rijdt er wel heen en haalt ze weer op", besluit hij lachend.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen