Gisteren gemist: Jahanbakhsh lijkt te vertrekken, Dost blijft

21 juli 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op vrijdag 20 juli.

Jahanbakhsh lijkt te vertrekken: "Zijn in gesprek over transfer"

Alireza Jahanbakhsh lijkt na de zomer niet meer bij AZ te voetballen. Volgens zijn zaakwaarnemer Amir Hashemi zijn er momenteel concrete gesprekken over een transfer van de international van Iran. Om welke club het gaat is niet bekend.

Löw kritisch: "Spelers moeten plezier uitstralen"

Duitsland werd tijdens het WK in Rusland al in de groepsfase uitgeschakeld. De technische staf van het land gebruikte de weken erna om te evaluren. Op 6 september wacht namelijk de confrontatie met wereldkampioen Frankrijk in de Nations League.

Tottenham legt na Son ook Lamela langer vast

Tottenham Hotspur pakt door na de contractverlenging van Heung-Min Son eerder op vrijdag. Ook Erik Lamela zette zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis. De Argentijn had nog een contract voor een jaar en tekent nu bij tot medio 2022.

Neymar over valpartijen: "Loop uren rond met ijs"

Neymar heeft voor het eerst zelf gereageerd op alle kritiek die hij kreeg vanwege de vele valpartijen op het WK de afgelopen weken. De Braziliaan voelt zich onbegrepen en stelt dat het zeker geen toneel is en dat hij wel degelijk echt pijn had.

'Dost blijft na gesprek toch wel bij Sporting Portugal'

Lange tijd leek Bas Dost aan te sturen op een vertrek bij Sporting Portugal. Dankzij een gesprek van voorzitter Sousa Cintra met de zaakwaarnemer en advocaten van de spits zou dat echter veranderd zijn. Dost staat zelfs open voor een langer verblijf.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen