Messaoud: "Excelsior heeft snel een nieuwe spits nodig"

21 juli 2018, 13:20

Ali Messaoud hoopt dat Excelsior zich snel weet te versterken. De Kralingers kunnen met name een goede spits gebruiken, want de ploeg scoort moeizaam. Tegen PEC Zwolle (5-0) en Go Ahead Eagles (0-0) werd beide keren niet gescoord. Bij gebrek aan beter acteert Messaoud als gelegenheidsspits. Hij kon geen potten breken. "Omdat het team mij daar nodig heeft sta ik in de spits", zegt hij.

"Er moet toch iemand staan, maar ik ben meer een nummer 10", zegt Messaoud tegen RTV Rijnmond. "Ik wil het liefst op nummer 10 spelen om me daar voor te bereiden op het nieuwe seizoen. We zijn drie weken bezig en ik heb nog geen wedstrijd op 10 gespeeld. Dat er een nieuwe spits moet komen is een feit, en snel ook."

De tijd dringt voor Excelsior. Over drie weken wacht de start van de Eredivisie tegen promovendus Fortuna Sittard. "Dan moeten we wel spelers hebben die Excelsior punten gaan opleveren. We trainen hard. De trainer heeft zijn eigen filosofie en die brengt hij goed over op ons. Maar je kan niet onder stoelen of banken steken dat er meer bij moet. Spelers komen bij Excelsior altijd laat, maar ik denk dat er heel snel spelers, en zeker als eerste een spits, gehaald moeten worden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen