Kovac dankt Robben en Nederlandse talent Zirkzee bij debuut

21 juli 2018, 18:19

Niko Kovac heeft zijn eerste wedstrijd als trainer van Bayern München gewonnen. In de officieuze 'International Champions Cup' werd met 3-1 gewonnen van Paris Saint-Germain, dat wel met een veredeld B-team speelde. Arjen Robben deed een uur mee bij Der Rekordmeister en gaf na een uur spelen een assist op de gelijkmaker van Javi Martínez. Ook het zeventienjarige Nederlandse talent Joshua Zirkzee maakte een doelpunt.

Meteen na de assist van Robben mocht de Nederlander overigens naar de kant, evenals de doelpuntenmaker zelf. Ook aan de kant van PSG, waar Timothy Weah na een half uur de score had geopend, werd veel gewisseld. Onder andere Gianluigi Buffon werd naar de kant gehaald door Thomas Tuchel. Het luidde een slotoffensief van de mannen van Kovac in.

Renato Sanches schoot eerst de 2-1 op de borden, achter de invallende keeper Rémy Descamps. Vervolgens kreeg ook Zirkzee, oud-speler van onder andere Feyenoord en ADO Den Haag, speelminuten van Kovac. Hij beloonde het vertrouwen van de nieuwe trainer van Bayern door de beslissende 3-1 op het scorebord te zetten. Later dit toernooi spelen de Duitsers nog tegen Juventus en Manchester City, terwijl PSG nog Atlético Madrid en Arsenal treft.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen