Younes schept duidelijkheid: "Blij om in Italië te zijn"

21 juli 2018, 21:05

Maanden was het onduidelijk of Amin Younes - die al een contract had getekend in Napels - ook daadwerkelijk aan de slag zou gaan bij Napoli. Hoewel de buitenspeler momenteel geblesseerd is, heeft hij aan al die onduidelijkheid een einde gemaakt. "Ik ben blij om in Italië te zijn", laat hij weten.

Op zijn eigen twitteraccount schept hij eindelijk duidelijkheid aan een maandenlange onduidelijkheid rondom zijn eigen persoon. Hoewel hij getekend had in Napoli, leek de buitenspeler uiteindelijk te vertrekken naar VfL Wolfsburg. Die overgang ketste echter af en hoewel Younes zelf lang ontkende dat hij in Napoli had getekend, heeft hij toch bekend gemaakt daar inmiddels onder contract te staan.

"Na goede gesprekken met mijn nieuwe coach (Carlo Ancelotti, red.) en mijn nieuwe club Napoli, hoop ik vooral snel te herstellen en terug te zijn op het veld", schrijft hij op zijn social media-account. "De laatste maanden waren niet makkelijk en ik wil Ajax en haar supporters bedanken voor een geweldige tijd samen."

Het zal overigens nog wel even duren voor de Napoli-fans hun nieuwe transfervrije aanwinst kunnen begroeten op het veld. Vooralsnog staat de aanvaller - die onder Erik ten Hag weigerde in te vallen en daardoor persona non grata werd in Amsterdam - langs de kant met een achillespeesblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen