Berghuis: "Enorm voordeel dat het zo is gelopen"

22 juli 2018, 10:16

Steven Berghuis is blij met het wedstrijdverloop van het oefenduel met Fenerbahçe (3-3). Al binnen het kwartier keek Feyenoord zaterdag tegen een 3-0 achterstand aan, maar zorgden de Rotterdammers vanaf de 87ste minuut voor een wonderbaarlijke comeback. "Het is heerlijk om dit soort potjes te spelen, omdat je kunt zien waar je staat", aldus Berghuis.

Berghuis nam Feyenoord in de slotfase op sleeptouw. Hij maakte twee doelpunten en gaf de assist op de 3-2 van Jens Toornstra. "Ik zie het, hoe gek het ook klinkt, als een enorm voordeel dat het zo is gelopen", zegt de aanvaller tegen Feyenoord TV. "Het houdt ons scherp en laat ons inzien dat veel dingen nog beter moeten. Dit kunnen we perfect gebruiken om van te leren."

De 3-1 van Berghuis bracht het geloof bij Feyenoord terug. "We gingen gelijk weer vooruit. Je moet een beetje geluk hebben dat die 3-2 dan valt. Dat gebeurde. We voelden ons ook goed. De jongens die erin kwamen gaven ons nieuwe energie. Dat zag er goed uit. Ik ben eigenlijk wel blij met vandaag."

Lees ook de reactie van Phillip Cocu: "We hadden moeten wachten totdat Feyenoord fout maakte"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen